gerMÁNIA – Aktualitások a németnyelv-oktatásban – JÚLIUS

 

Közérdekű információ: július közepén két hétig zárva tartunk

2019. július 15. és 28. között kiadónk zárva tart. A megrendelések feldolgozását július 29-én kezdjük meg. Ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, és ebben a két hétben mintaboltunk sem látogatható. Köszönjük megértését és türelmét!

Profile deutsch Lernzielbestimmungen, Kannbeschreibungen, Kommunikative Mittel: Buch + CD-ROM

Profile deutsch tanároknak, intézményvezetőknek, tankönyvszerzőknek, tananyag- és tesztfejlesztőknek, valamint DaF és DaZ- vizsgaspecialistáknak nyújt szerteágazó segítséget.

 

Tovább >>

Waldorf 100 éves jubileumi ünnep Berlinben
19.09.2019

2019. szeptember 19-én rendezik meg a berlini Tempodrom-rendezvényközpontban a stuttgarti Waldorf-pedagógusok részére rendezett kongresszust követően a Waldorf-oktatási filozófia fennállásának 100 éves jubileumi ünnepségét.

 

Tovább >>

Nyelvi diákhitel: 500 ezer forintot kaphatnak a diákok ősztől a nyelvvizsgaszerzésre

Ahogyan előző hírlevelünkben is írtuk, októbertől igényelhető a nyelvi diákhitel, amely az aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, valamint a már végzett hallgatókat segíti a diplomához szükséges nyelvvizsga megszerzésében.

 

Tovább >>

Társasjátékok a német nyelvtanulásban

Júniusi hírlevelünkhöz kapcsolódóan, ahol a német társasjátékok nyelvtanulásban való hatékonyságát jártuk körbe, ezúttal a Die Rundreise című országismereti társasjátékot mutatjuk meg közelebbről.

 

Tovább >>

Die Freude am Lesen

6 ÉRVÜNK VAN A KLETT MELLETT!

 

Az ELI német nyelvű könnyített olvasmányai nem csak művészi illusztrációikkal, hanem igényes tartalmi elemeikkel is egyedülállóak a piacon. Júliusban pedig 30 % kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

 

Tovább >>

Spielerisch Grammatik üben und lernen: Ideen für den kommunikativen DaF-Unterricht

Német web-tanfolyam

 

A pontos nyelvtani ismeretek nagyban hozzájárulnak a megfelelő kommunikációs készséghez. A nyelvtani struktúrák optimális rögzítéséhez azonban lehetőség szerint érdekes és sokszínű gyakorlás szükséges. Az ingyenes előadás bemutatja a Deutsch intensiv sorozat – Grammatik részét valamint az 55 Grammatikspiele című játékgyűjteményt.

 

Regisztráljon vagy jelentkezzen be >>