gerMÁNIA – Aktualitások a német nyelvoktatásban – 2021 MÁRCIUS

 

Megújult Wir neu tankönyvcsaládunk minden kötete elérhető!

Nagy szeretettel mutatjuk be pedagógus kollégáinknak a Klett Kiadó legújabb, tankönyvjegyzéken elérhető német tankönyveit! Örömmel tudatjuk, hogy megújult Wir neu tankönyvcsaládunk minden kötete (A1-B1-ig) elérhető! Direkt neu tankönyvcsaládunk negyedik, B2-es kötettel bővült, így egyedülálló módon kezdő szinttől B2-es nyelvi szintig juttattja el a nyelvtanulót!

 

Tovább >>

 

B2-es kötettel bővül a Direkt neu tankönyvcsalád!

Minden tankönyvjegyzéken szereplő tankönyvcsaládunkat bemutatjuk ingyenes online előadásunkon.
Online tankönyvbemutatónkon részletesebben megismerheti a Direkt neu tankönyvcsaládot is. 

 

Tovább >>

 

 

 

A Klett Kiadó ingyenes szintfelmérői (B1-től C1-es szintig)

Jelentősen megkönnyíti a nyelvpedagógusi munkát, ha tudjuk, pontosan milyen nyelvi szinten áll tanulóink nyelvtudása. Jelenlegi hírlevelünkben végezetül a B2-C1-es szintnek megfelelő anyagot osztunk meg.

 

Tovább >>

 

 

Legnépszerűbb német kiadványaink Új digitális kiadásban

A digitális felület (BlinkLearning /LMS/) segítségével lehetőség nyílik a tananyagok egyszerű online feldolgozására, rendszerezésére, használatára és megosztására. A rendszer segítségével a diákok teljesítménye folyamatosan nyomon követhető.

 

Tovább >>

 

 

 

Differenziert lesen – ingyenes online képzések

A Differenziert lesen – der Vielfalt gerecht werden-projekt keretében egész éven át tartó izgalmas online rendezvényeken, továbbá konkrét módszertani tippek segítségével képezhetjük magunkat.

 

Tovább >>

 

Nyitólépés – Egyensúlyban NYESZE nyelvtanári konferencia

A konferencia fő témái között szerepel többek között, hogyan lehetséges helyreállítani a tanári jóllét állapotát, illetve szó lesz a tanári öngondoskodás kérdéseiről, valamint az online és offline, a hagyományos és új technikai és a módszertani eszközök alkalmazásairól is.

 

Tovább >>

 

Újdonságok

  

Deutsch intensiv Hören & Sprechen B1-B2

Az hallás- és beszédkészség biztos elmélyítésére szolgáló intenzív gyakorlókönyvek egyaránt alkalmasak az önálló és a tanfolyami tanulásra is. A hétköznapi kommunikációban előforduló leggyakoribb témák mind a készségfejlesztésre irányulnak.

 

Tovább >>

 

  

Deutsch intensiv Schreiben C1

A könyv a magán és hivatalos írásbeli kommunikáció gyakorlásához kínál gyakorlatokat.  Ezen túl megismertet az írásbeli kommunikáció fontos aspektusaival; fejleszti az egyéni kifejezőkészséget; releváns szövegfajtákra.

 

Tovább >>

 

  

DLL 17: Sprachbildung in der Grundschule

A kompetenciafejlesztés középpontjában nem csak a német nyelv áll, hanem cél többek között a gyermekek első nyelvé(i)nek bevonása és azok tudatos erősítése is.

 

A nyelvpedagógusok igényes feladata, hogy a tantermi nyelvi sokszínűséget tudatosítsák és átfogó értelemben támogassák minden gyermek nyelvi fejlődését.

 

Ebben segít a DLL kiadványok legújabb tagja!

 

Tovább >>