Vizsgafelkészülés

A Vizsgafelkészülés termékcsoportban azokat a kiadványokat helyeztük el, amelyek használatával a Raabe Klett Kiadó pedagógusoknak, hallgatóknak, diákoknak és szüleiknek egyaránt segítséget nyújt a különféle vizsgákra való felkészülésben. Portfóliónkban egyaránt megtalálhatók az érettségire felkészítő kiadványaink magyar nyelv és irodalomból, matematikából, történelemből, angolból, német és francia nyelvből, továbbá a nyelvvizsgákra való gyakorlásban segítséget nyújtó könyveink, melyekkel angol, német, francia és spanyol nyelven tanulhatunk. Kiadványaink között megtalálható a Goethe-Zertifikat, ÖSD, TELC, DELE, DELF, DSD, DSH, TestDaf nyelvvizsgára felkészítő gyakorló- és tesztkönyvek.

 

Termékeinket elsősorban középiskolásoknak és fiatal felnőtteknek ajánljuk, azonban a diákokat oktató tanárok is hasznos ismeretekre tehetnek szert. A klasszikusnak tekinthető, népszerű idegen nyelvek közül az angol és a német mellett francia és spanyol nyelven is kínálunk termékeket. A Közös Európai Referenciakeret nyelvi besorolásának köszönhetően pedig mindenki személyre szabottan tudja kiválasztani a számára legalkalmasabb terméket.

 

A vizsgákra való felkészülés, legyen szó akár kompetenciamérésről, érettségiről vagy nyelvvizsgáról, nagyon fontos feladat, hiszen a jövőnk múlhat rajta. Termékeink használatával kiadónk ebben kíván segítséget nyújtani, szem előtt tartva évtizedek óta sikeresen működő mottóját:

 

Együtt a minőségi oktatásért!

 

ginormousMegosztás facebookon