Önálló nyelvtanulás

Az Önálló nyelvtanulás termékcsoportban azok a termékek találhatók, melyek segítségével könnyedén, saját időbeosztásunk és tempónk szerint sajátíthatjuk el egy külföldi ország nyelvének használatát. Termékeink között egyaránt megtalálhatók az alaptudás megtanulására specializálódó Megszólalni 1 hónap alatt, a PONS Mobil-, valamint a PONS Nyelvtanfolyamok kezdőknek termékcsalád könyvei, továbbá helyet kapnak az alapos tudás elsajátításához megfelelő segítséget nyújtó PONS Nyelvtanfolyamok haladóknak és a Komplett nyelvtanfolyamok kiadványai is.

 

Termékeinket elsősorban felnőttek részére ajánljuk, azonban bátor, szorgalmas középiskolás diákok, egyetemisták is hasznosan forgathatják, ha nyelvtanulásra szánják el magukat. A klasszikusnak tekinthető, népszerű idegen nyelvek közül az angol és a német mellett olyan kuriózumnak számító idegen nyelvek is megtalálhatók, mint a francia, a spanyol vagy az olasz nyelv.

 

A nyelvtanulás készségszintű alapjainak elsajátítása fontos feladat, hiszen a magabiztosan használható nyelvtudás eléréséhez erre épülnek a további mérföldkövek, úgy, mint az olvasás, az írás, a beszéd, a hallás utáni értés, illetve az elengedhetetlen sok-sok gyakorlás. Termékeink használatával cégünk ebben kíván segítséget nyújtani, szem előtt tartva évtizedek óta sikeresen működő mottóját:

 

Együtt a minőségi oktatásért!

 

ginormousMegosztás facebookon