Oktatást segítő kiadványok

Az Oktatást segítő kiadványok termékcsoportban azok a termékek kapnak helyet, amelyek használatával a Raabe Klett Kiadó a pedagógusoknak nyújt segítséget. Portfóliónkban egyaránt megtalálhatók a Módszertani kézikönyvek, valamint szakkönyvek, továbbá különféle hasznos, kreatív tanítási módszerek, interaktív játékok, melyek a hatékony tanításban segítik a tanárokat.

 

Termékeinket elsősorban olyan oktatóknak ajánljuk, akik a diákok hatékony és kreatív tanításában jelölik ki útjukat. A klasszikusnak tekinthető, népszerű idegen nyelvek közül az angol és a német mellett spanyol nyelven is kínálunk termékeket.

 

A száraz, lexikális tanítás gyakran nem elég érdekes a diákok, hallgatók számára, a tanároknak arra kell törekedniük, hogy minél kreatívabb és interaktívabb formában tanítsanak, ugyanis a megszokott szabályoktól némileg elrugaszkodó, játszva tanulás elsajátítása sokkal hatékonyabb, s hosszú távon kifizetődőbb a diákok számára. Termékeink használatával kiadónk ebben kíván segítséget nyújtani, szem előtt tartva évtizedek óta sikeresen működő mottóját:

 

Együtt a minőségi oktatásért!

 

ginormousMegosztás facebookon