Flashing lights, all over the place

Két vadonatúj kiadvánnyal bővült a népszerű Flash on English sorozat. Ezúttal a marketing és a pénzügy világába kalauzoljuk el az érdeklődőket. Az új kötetek önálló felkészüléshez és nyelvórai használathoz is kiválóan használhatók.

 

A Flash on English sorozat a különböző szaknyelvi területeket mutatja be, a specifikus szókincs és szituációk mellett középpontba helyezve a négy nyelvi alapkészség gyakorlását. Tematikus és kurzuskönyvszerű szerkezete logikusan felépített nyelvórákat eredményez. A kiadványokhoz ingyenesen letölthető hanganyag, szövegátirat és megoldókulcs tartozik.

 

Forrás: elionline.com

 

A FLASH on English for Marketing & Advertising kimondottan azoknak a diákoknak készült, akik a marketing és reklámozás szakterületén szeretnének elhelyezkedni, a FLASH on English for Banking & Finance pedig a pénzügy és a gazdaság iránt érdeklődőket hivatott támogatni és segíteni a felkészülésben. A könyvek bemutatják a marketinghez és pénzügyi élethez köthető szakkifejezéseket és szaknyelvi funkciókat.

 

15 rövid, áttekinthető leckén keresztül életszerű szituációkban, illetve gyakorlatias feladatok  segítségével fejleszthetjük a szókincset és a 4 nyelvi alapkészséget.

 

Főbb témakörök:

 

Marketing & Advertising

 

The Marketing Mix

SWOT Analysis

Market Search

Analysing Data

Advertising Media

Analysing Adverts

Radio and TV Commercials

Banking & Finance

 

Banking Systems

Business Banking

Payment Methods

Bank Correspondence

Payment Issues

Explaining Financial Data

Applying for a Job

 

A Flash on English angol szaknyelvi kiadványokhoz tartozó hanganyag megtalálható és ingyenesen letölthető a klett.hu-n, a kiadványok oldalán. A megoldásokat és a szövegátiratokat tartalmazó tanári kézikönyv regisztráció után elérhető az elionline.com oldalon.

 

 

 

A cikkben szereplő kiadvány megtekinthető és megvásárolható a klett.hu-n vagy személyesen a Klett Kiadó bemutatótermében is.