Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Érettségi - Angol feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

3.590 Ft
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9789635780303

10 feladatsor az emelt színtű írásbeli vizsgára, a tanulást segítő applikációval!

Gyártó: KLETT
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: 1.390 Ft

További adatok

Termékleírás

Az angol nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B2-es szintjének felel meg.
Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.
 
Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.
A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.
A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el.

Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva az angol emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.

Kiadás éve 2022
Korosztály középiskola
Nyelv / tantárgy Angol
Nyelvi szint B2
Szerző Pojják Klára, Ván Judit
Terjedelem 264 oldal
Termékcsoport Vizsgafelkészítő
Termékjelleg Érettségi

További információk és letölthető anyagok

Hanganyag

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 1

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 1

Hanganyag

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 2

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 2

Hanganyag

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 3

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 3

Hanganyag

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 4

Angol Erettsegi Emelt Szinten Hang 4


Mintaoldalak - Lapozzon bele


Ehhez a könyvhöz elérhető a Raabe Klett alkalmazás!

Megújult a Raabe Klett alkalmazás!

Ehhez a tankönyvcsaládunkhoz is elérhető a megújult Raabe Klett alkalmazás, amely ingyenesen letölthető okostelefonra vagy táblagépre a Google Play vagy App Store áruházakból. Tanuljon a Raabe Klett Kiadó alkalmazásával bárhol, bármikor! Letölthető online hang- és videóanyagok, online és offline segédanyagok, online tesztek egy alkalmazásban, kiadónk folyamatosan bővülő könyvkínálata mellett.

Megjeleníthető megoldások – Lejátszható hanganyag – Letölthető szövegkönyv - Online tesztsorok

Tovább a Raabe Klett alkalmazás használati útmutatójához!