Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Direkt 3 Audio-CD
4.415 Ft
3.752 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:

Direkt 3 Audio-CD

4.415 Ft
3.752 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 5999550890436

A tankönyv feladatainak hanganyaga

 

A tananyag a középiskola 9-12. évfolyamain alap-, vagy emelt szintű német nyelvi képzésben tanuló diákoknak a német érettségi vizsgára való felkészítéshez.

 

 

További adatok

Termékleírás

 

 

A tankönyvcsalád megújul, a Direkt Neu 1-es kötete már megrendelhető a 2020/2021-es tankönyvjegyzékről! A tankönyvcsalád  felmenő rendszerben folyamatosan bővül, a 2 tankönyvcsalád kötetei zökkenőmentesen kombinálhatóak.

 

A tananyagot a középiskola 9-12. évfolyamain alap-, vagy emelt szintű német nyelvi képzésben tanuló diákoknak a német érettségi vizsgára való felkészítéshez ajánljuk.

 

A nagy sikerű sorozatban már az első kötettől jelölve vannak a jellemző érettségi írásbeli és szóbeli feladattípusok. A tanulók folyamatosan követhetik és ellenőrizhetik a vizsgához szükséges nyelvi és kommunikatív kompetenciák elsajátításának aktuális szintjét. A direkt tankönyvcsalád kifejezetten a magyar középiskolás korosztály számára készült, akik a németet második idegen nyelvként tanulják, ugyanakkor jellegénél fogva  a németet első idegen nyelvként tanulók is jól hasznosíthatják.

 

A tankönyvcsalád főbb jellemzői:

 

A direkt kommunikatív szemlélete a négy alapkészséget autentikus szövegekkelintegráltan és kiegyensúlyozottan fejleszti. Az egyes kötetek 10–10 leckéje az élet más-más területeit mutatják be, miközben olyan témákat ragadnak meg, amelyek a tanulók korosztályának érdekesek.

 

A tankönyvcsalád egyedülálló újdonsága, hogy a tanulót kezdettől fogva hozzászoktatja a tudatos munkához: a nyelvtanuló motivációját különböző eszközökkel, több szinten is fenntartja, és a nyelvtanulási folyamat sikerét alapvetően a tanuló aktivitásától teszi függővé.

 

A tankönyvcsalád minden kötetéhez munkafüzetingyenesen letölthető tanári kézikönyvtanmenetszintfelmérő tesztek és megoldásaik, valamint online digitális tananyag tartozik.

 

Irodalmi szöveggyűjtemény: Lebensgeschichten:

 

Az ingyenesen letölthető szöveggyűjtemény 7 modern irodalmi szöveget tartalmaz fiataloknak, fiatalokról, otthoni feldolgozásra. Minden szöveghez tartozik egy, a szövegértést ellenőrző feladatsor megoldókulccsal és egy hangfájl, így a szöveg hangoskönyvként is használható.

 

Direkt az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásainak figyelembe-vételével középiskolás német nyelvtanulók számára készült, és összhangban áll a 9-12. évfolyam számára íródott Kerettanterv a német, mint 1. ill. 2. idegen nyelvre vonatkozó irányelveivel.

Kiadás éve 2010
Korosztály középiskola
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint B1
Sorozat Direkt
Szerző Giorgo Motta, Beata Cwikowska
Termékcsoport Tankönyvcsalád
Termékjelleg Érettségi