PONS Szórakosgató – NÉMET

2.690 Ft 2.287 Ft

A1, A2

Német nyelvi játékok kezdőknek.

Cikkszám: 9786155258695. Kategóriák: , . Címkék: , , , , , , .

Termékleírás

A nyelvtanulás fontos része a szótanulás. Szavak nélkül sem beszélni, sem írni, sem mások beszédét, írását megérteni nem tudjuk. A Szórakosgató segít abban, hogy a német szavak tanulása ne monoton, fárasztó tevékenység legyen, hanem szórakoztató, vidám időtöltés.

 

Ebben a könyvben az iskoláskorú nyelvtanulók a kezdő nyelvkönyvekben szereplő 12 alapvető témakör szókincsét gyakorolhatják be laza, játékos formában. A könyvet első sorban otthoni tanulásra ajánljuk. A feladatok mindegyike önállóan megoldható. Iskolai tanulás esetén ugyanezek a feladatok kiválóan alkalmasak csoporton belüli differenciálásra.

 

Az egyes témákhoz tartozó szókincs megismerését és megjegyzését rengeteg rajz, fotó és különleges jelölés segíti. Minden témakörhöz tartozik néhány csoportos játékleírás is, ezeket zöld háttér jelöli. Ahol pedig valamilyen konkrét nyelvtani struktúrát is fel kell használni a szótanulás során, ott egy kék hátterű nyelvtani emlékeztető található segítségképpen.

 

A nyelvtanulás nemcsak az adott ország nyelvének, hanem kultúrájának megismerését is jelenti.

 

Ezért a Szórakosgató minden témaköréhez tartozik egy„DACH-Detektiv” című rész, ahol a nyelvtanulók mindenféle érdekességet olvashatnak magyarul a németnyelvű országokról. (A „DACH” elnevezés a három németnyelvű ország nemzetközi autójelének összevonásából született: D – Deutschland, A – Österreich, CH – die Schweiz.) Ezek a szövegek könnyen felismerhetőek a narancssárga háttérről.

 

A könyv végén hasznos szótanulási módszerek részletes bemutatása található.

További információk

Súly290 g
Nyelv

Német

Nyelvi Szint

A1, A2

Termékcsoport

Készségfejlesztő

Termékjelleg

Szókincs

Szerző

Gyuris Edit, Sárvári Tünde

Kiadás éve

2014

Terjedelem

112

Tartalomjegyzék

PONS Szórakosgató - NÉMET - tartalomjegyzék
PONS Szórakosgató - NÉMET - tartalomjegyzék
PONS_Szorakosgato_tartalom_2016-04-21.pdf
935.1 KiB
335 Downloads
Details

Mintaoldalak