PONS Sprachlern Comic – Halb sieben vor dem Kino

4.399 Ft 3.959 Ft

A1, A2

Képregény-nyelvtanfolyam kezdőknek

Termékleírás

Égető szükség van könnyen érthető és szórakoztató tananyagokra a nyelvtanulásban! A PONS „Halb sieben vor dem Kino” c. kezdőknek és újrakezdőknek íródott nyelvtanfolyama vonzóan könnyed módon él a képek erejével, gyakorlatban is bizonyítva számos tanuláspszichológiai kutatás azon felismerését, hogy a comic-műfaja milyen erővel képes támogatni a tanulás hatékonyságát! A comic ugyanis humoros rajzokkal szemléltet, így egyrészt jelentősen megkönnyíti a történet megértését, másrészt a képes regény műfajánál fogva arra ösztönöz, hogy szórakozzunk és tovább olvassuk a történetet.

 

Tanulási keretet mindig egy frappáns, rövid dialógusokra épülő vicces történet ad: így az olvasó szinte mintegy mellékesen, észrevétlenül sajátíthatja el a hétköznapi beszéd nyelvezetét. A középpontban Felix és Sofia, pontosabban közös életük teljesen normális, hétköznapi történései állnak, legyen az pl. orvosi rendelő, bevásárlás vagy ünnepi készülődés. A humoros párbeszédek így teljesen maguktól értetődően, gördülékenyen közvetítik az egyes beszédszituációkhoz tartozó szókincset, támogatják a komfortos, magabiztos kommunikációt.  

 

Nem meglepő, hogy a tényleges tanuláshoz és ismeretszerzéshez is könnyed lépcsőfokok vezetnek: a részletes nyelvtani magyarázatok, szókincs- és feladatgyűjtemény leckénkként mind gazdagon illusztrált oldalakon közvetítenek tudást, a vizualizált tényanyag pedig gyors és egyszerű haladást garantál. 

 

Összességében a “Halb sieben vor dem Kino” célirányosan támogatja a hétköznapi kommunikációhoz tartozó, a németországi boldoguláshoz szükséges kompetenciák megszerzését.

 

A függelékben megoldások, a szavak és kifejezések listája, a rendhagyó igék táblázata, továbbá a legfontosabb nyelvtani fogalmak magyarázata segítik a gyors tájékozódást.

További információk

Súly408 g
Méretek22.8 x 16.1 x 1.7 cm
Nyelv

Német

Termékcsoport

PONS önálló nyelvtanulás

Termékjelleg

Nyelvtan

Nyelvi Szint

A1, A2

Terjedelem

208 oldal

Kiadás éve

2017

Mintaoldalak