PONS Spanyol Olvass, izgulj, tanulj – Nyelvtanulás rövid sztorikkal

3.490 Ft 2.967 Ft

A1,A2,B1

Két katalán nő kultúrsokkot kap Andalúziában… A hihetetlen felfedezés megváltoztatja két kőműves életét… Ezekkel és más hasonló, izgalmas, vicces vagy romantikus sztorikkal szórakozva tanulhatsz spanyolul.

Termékleírás

A könyv 10 leckéből áll. A történetet több, rövidebb részre osztottuk, és minden rész után meg kell oldanod néhány szókincsgyakorló vagy nyelvtani feladatot. A szöveg mellett, a margón megtalálod a nehezebb szavak magyar megfelelőjét, ezek segíthetnek a megértésben. A legfontosabb nyelvtani témákat a történetből vett példákkal szemléltetjük, magyarázzuk, és a gyakorlatok is a szövegre épülnek.

A történeteket tehát részekre osztva, lépésről lépésre tudja feldolgozni, és a sztori egyre pontosabb megértésével frissítheted fel és bővítheted nyelvtudásod, szinte észrevétlenül, megerőltető magolás nélkül.

Azt javasoljuk, hogy a leckéket sorban, egymás után dolgozd fel, függetlenül attól, hogy mennyit tanultál már korábban spanyolul, mivel a témák, főleg a nyelvtani jelenségek egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek.

További információk

Súly230 g
Méretek14.5 x 18 cm
Nyelv

Spanyol

Nyelvi Szint

A1,A2,B1

Kiadás éve

2021

Szerző

Natascha Remmert és Iván Reymóndez Fernández

Terjedelem

216 oldal

Mintaoldalak

.

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson IDE!