Scottie Go! Táblamágneskészlet
PLUSZ AJÁNDÉK E-BOOK

27.900 Ft 25.110 Ft

Fedezd fel a kódolás világát! Scottie Go!

A készlet mágneses elemei segítségével a táblán, nagy méretben is megjelentetheti a megoldásokat.

 

MOST AJÁNDÉK E-BOOKKAL!

Termékleírás

Scottie Go! táblamágneskészlet egy kiválóan használható módszertani eszköz, mely a Scottie Go! termékek használata során segíti a diákokat és a tanárokat egyaránt.

 

Csomagajánlataink MOST AJÁNDÉK EBOOKKAL kaphatók!

Fejlesztő eszközök, játékok készítése a tanulási képességek fejlesztéséhez

Az E-book tartalmából: 

Segítség az alsó tagozatos kisdiákok fejlesztéséhez otthoni vagy intézményi keretek között.

“A pedagógiai eljárások egyik lényeges pontja az eszközhasználat. A fejlesztendő gyerekek és nehézségeik sokfélesége, eltérő szintjei arra ösztönöznek a tervezőmunkában, hogy minél érdekesebb, változatosabb, hatékonyabb fejlesztő eszközöket, játékokat alkalmazzunk a ránk bízott tanulók érdeklődésének felkeltéséhez, fenntartásához, képességeik fejlesztésében minél jobb eredmények eléréséhez. A gyerekeket is bevontam az eszközök készítésének folyamatába, mert így a fejlesztőhatás hatványozódott: sok részképességet már a játékkészítés során sikerült fejleszteni, alakítani. Az eszközök használata tette aztán még hatékonyabbá a munkát. Ezek a sikerek arra ösztönöztek, hogy ötleteimet kollégáimmal is megosszam.”

Megyerné Fodor Zsuzsanna

szerző, gyógypedagógus–logopédus, az inkluzív nevelés okleveles tanára,

mesterpedagógus, fejlesztőpedagógiai és köznevelési szakértő

 

Mágnesesek, így a megfelelő táblára feltehetőek, mivel méretük jóval nagyobb, mint a társasjátékokban található elemek, így a tanterem bármely pontjáról kiválóan láthatóak. A készlet 53 darab elemet tartalmaz, jellegéből adódóan leginkább oktatási intézmények számára ajánljuk.

 

A tanár számára kiváló eszköz a diákok bevonására, kollaborációra a feladatok megoldása során, bemutatni, megvitatni az adott kihívást és az arra adott megoldásjavaslatokat.

 

A mágneses elemek lehetővé teszik a Scottie Go! Basic és a Scottie Go! Iskolai változat első 24 kihívásának feldolgozását.

 

 

A játék használatához nem szükséges informatikai képzettség,

előzetes tudás nélkül is könnyen használható!