Scottie Go! Exkluzív csomag

139.500 Ft 125.550 Ft

Exkluzív csomag ajánlat! Scottie Go!

5 db Scottie Go! Basic vagy Iskolai vagy Táblamágneskészlet (akár kombinálva is).

 

+ Ajándék:

 

  • Csomagban ingyenesen elearning képzés 3 fő részére – Programozás és fejlesztés gyermekkorban (Ár: 26 700Ft)
  • Csomagban ingyenesen kontaktórás/online továbbképzés 3 fő részére (Ár: 17 700 Ft)

 

Termékleírás

Scottie Go! Basic

 

 

A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is (akár 4 éves kortól) elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, de természetesen az idősebb, kisiskolás korosztály is szórakoztatónak fogja találni.

A játék alapja a nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszhatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva.

A dobozban használt elemek speciálisan a legfiatalabbak (4+) igényei szerint készültek, a Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika. A játék során további kompetenciáik is fejlődnek, számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez kapcsolódóan, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is fejlődnek. Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg az egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.

 

Scottie Go! Iskolai változat

 

 

Az algoritmusok és programnyelvek ismerete nem kötelező, de a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít vadonatúj játékunk, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető játék lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit.

 

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas:

 

  • A játék minden érzékszervet bevonva vezeti be a gyerekeket a programozás és logikus gondolkodás világába
  • Megmutatja, hogyan lehet összetett problémákat megoldani és csapatban dolgozni
  • A gyermekek felfedezhetik, hogy a technológiát a szórakozáson kívüli célok elérésére is használhatják
  • Fejleszti az analitikus gondolkodásmódot
  • Segíti az algoritmusok megértését

 

 

Scottie Go! táblamágneskészlet

 

 

Scottie Go! táblamágneskészlet egy kiválóan használható módszertani eszköz, mely a Scottie Go! termékek használata során segíti a diákokat és a tanárokat egyaránt.

 

Mágnesesek, így a megfelelő táblára feltehetőek, mivel méretük jóval nagyobb, mint a társasjátékokban található elemek, így a tanterem bármely pontjáról kiválóan láthatóak. A készlet 53 darab elemet tartalmaz, jellegéből adódóan leginkább oktatási intézmények számára ajánljuk.

 

A tanár számára kiváló eszköz a diákok bevonására, kollaborációra a feladatok megoldása során, bemutatni, megvitatni az adott kihívást és az arra adott megoldásjavaslatokat.

 

A mágneses elemek lehetővé teszik a Scottie Go! Basic és a Scottie Go! Iskolai változat első 24 kihívásának feldolgozását.

 

Tekintse meg a Scottie Go! weboldalát további részletekért! »