Scottie Go! Basic Óvodásoknak
PLUSZ AJÁNDÉK E-BOOK

27.900 Ft 25.110 Ft

Fedezd fel a kódolás világát!

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas

 

MOST AJÁNDÉK KÉSZSÉGFEJLESZTŐ E-BOOKKAL!

Termékleírás

A Scottie Go! egy magyar nyelvű fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol minden gyereket. Egyszerűen és a legkisebbek számára is érthetően vezet be a programozás és kódolás világába.

Csomagajánlataink MOST AJÁNDÉK EBOOKKAL kaphatók!

A digitális jövő elkezdődött – avagy az IKT-kompetencia fejlesztése az óvodában

Az E-book tartalmából: 

A gyermekek már a születésük pillanatában találkoznak a digitális, internethez kapcsolódó eszközökkel. Mindezek okozhatják, hogy az óvodába került gyerekeket a mozgókép fogja vonzani, a mesehallgatás és a diavetítő már csak nagyon nehezen fogja érdekelni, lekötni többségüket. A kisgyermek hamar rájön, hogy napjaink legfontosabb tárgya, az emberek harmadik keze az okostelefon, és a nagyokat utánzó szerepjátékában ez a tárgy, ha építőkocka alakban is, jelen van… Mindezek miatt fontos a médiával való korai találkozásokat is megfelelő médiaértéssel párosítani – akár az óvodáskorban.

 

Bővebben a Scottie Go! játékról
Programozás gyerekeknek

Már óvodás kortól egészen az általános iskoláig

 

 

Már 4 éves kortól mindenkinek, akit érdekelnek a programozás alapelvei, vagy érdeklődik a logikus gondolkodást fejlesztő játékok iránt és garantált sikerélményt szeretne szerezni ezeken a területeken.

 

A dobozban használt elemek a legfiatalabbak (4+) igényeihez igazítva készültek. A Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika.

 

A játék során fejlődnek a számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez elengedhetetlen kompetenciák, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is javulnak.

 

Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg a fokozatosan egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.

 

 

 

Innovatív, interaktív, izgalmas

 

 

 

A játék használatához nem szükséges informatikai képzettség,

előzetes tudás nélkül is könnyen használható!

 

A játék rövid leírása

 

A játék történetének főszereplője Scottie, a robot, aki űrhajójával a Földre zuhant, a hajó alkatrészei pedig szétszóródtak. A játékosoknak segíteniük kell Scottie-nak, hogy megjavíthassa hajóját és hazatérhessen.

 

Lépj! Fordulj jobbra! Vedd fel! – ilyen és ehhez hasonló egyszerű utasítások megfelelő sorrendben történő végrehajtásával szerezheti meg Scottie a hiányzó alkatrészeket.

 

Az utasításokat a játékos, vagy játékosok adják a dobozban található puzzle elemek megfelelő összeillesztésével és az így karton elemekből felépített “kódot”olvassák be egy alkalmazás segítségével.  A sikeres beolvasás után Scottie végrehajtja az utasításokat, a játékosok pedig ellenőrizhetik, hogy helyesen oldották-e meg a feladatot.

 

 

Így működik a Scottie kódsora

A játék karton elemei

 

 

 A játék elemei

53 db karton elem, amelyek segítségével a játékosok utasításokat adnak Scottie-nak.
A játék mellé jár egy ingyenesen letölthető, internet kapcsolatot nem igénylő alkalmazás.
A joker mezők és Kihívás kártyák segítségével olyan utasításokat, kihívásokat, tereptárgyakat lehet a játékba építeni, amilyet csak el lehet képzelni. Tényleg csak a fantáziára van bízva!