Say Hello Pupil’s Book Level 1

5.260 Ft 4.734 Ft

A0

Angol tankönyvcsalád a legkisebbeknek – tankönyv

Bővebben a termék oldalán >>

Cikkszám: 9783125013711. Kategória: . Címkék: , , , , , , , , .

Termékleírás

A Say Hello tankönyvcsalád két elbűvölő karakter Tom és Polly, illetve közös barátjuk Ben a medve kalandjai köré épül fel.

A sorozat módszertani szempontból a gyermek-központú feladatokra és gyakorlatokra helyezi a hangsúlyt, amelyekben Ben a medve kulcsszerepet tölt be.

 

A foglalkozások során rövid, vidám és életteli feladatokkal találkozhatunk, többek közt hallás utáni értés – beszéd, hallás utáni értés – mutatás, éneklés, játékos gyakorlatok – rövid és egyszerű angol nyelvű válaszokkal. A dalok, énekek és játékok számos lehetőséget nyújtanak az ismétlésre, így a gyermekek vidám és nyugodt környezetben gyakorolhatják az angol nyelvet ugyanakkor ösztönzik az interakciót és a mozgást.

 

Minden lecke tartalmaz színező, rajzoló és a kézműves feladatokat, amelyek fejlesztik az együttműködési képességet és a kézügyességet. Az első kötet hangtani gyakorlatokat vezet be kezdő szinten Bunny Professzor segítségével. A gyermekek a szavakkal történő ismerkedés során alapvető fonémákat sajátíthatnak el.

 

 

További információk

Súly258 g
Méretek22 x 27.7 x 0.4 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Tankönyvcsalád

Sorozat

Say Hello

Szerző

Judy West

Terjedelem

88 oldal

Kiadás éve

2013

Brand

Delta Publishing

Nyelvi Szint

A0