Nagy óvodai csomag

25.200 Ft 18.900 Ft

4 könyv 3 áráért!
Óvodai szakkönyvek – menedzsment és módszertan témakörben
RENDELJE MEG MOST!

Kategória: .

Termékleírás

Könyveinket azon óvodapedagógusoknak és óvodavezetőknek ajánljuk, akik hatékonyabban és sikeresebben akarják végezni munkájukat, lépést akarnak tartani a változó világ igényeivel, és szívesen fogadják szakértő kollégáik tapasztalatait, tanácsait.

 

Ráadásul, most a 4 könyvből álló csomagot 25% kedvezménnyel
vásárolhatja meg 25.200 Ft helyett 18.900 Ft-ért

Megtakarítás: 6300 Ft

 

A csomag a következő szakkönyveket tartalmazza:

 

ovicsomag[1]

Így tervezz rendszerben! – Csoportnapló és egyéni fejlődés nyomon követése
A kimagasló Innovációs tevékenységért járó Elismerő oklevéllel díjazott Vadárvácska Óvoda vezetőségének és pedagógusainak 10 évre visszanyúló következetes munkájának és a napi gyakorlatban számos beválásvizsgálaton, finomhangoláson átesett fejlesztése e csoportnapló és fejlődési nyomon követő rendszer.

 

Gyakornokok mentorálása az óvodában – Útmutató a gyakornokok sikeres pályára állításához
A gyakornoki időszak óriási jelentőségű a fiatal pályakezdő szakmai képességeinek kibontakoztatásában. A mentornak meghatározó szerepe van abban, hogy valóban a gyakornokok hivatásává válik az óvodapedagógusi munka. Az óvodavezetők és a mentorpedagógus kihívásokkal teli feladatához nyújt – a napi gyakorlatot is figyelembe vevő – kiadványunk hatékony segítséget minden érintett számára.

 

Mindenben matematika – Matematikai felfedezések és játékötletek az óvodában
Kiadványunk megmutatja, hogy a matematikai tartalmakat hogyan bújtassuk el az óvodai élet mindennapjaiban és az ünnepekben, valamint hogyan fedeztessük fel a gyermekekkel, az őket körülvevő természeti és társadalmi környezetben.

 

Így előzd meg a tanulási zavarokat! – Óvodai játékgyűjtemény a kognitív készségek fejlesztéséhez
Játékgyűjteményünk – egy rövid bevezetőtől eltekintve –kizárólag játékleírásokat tartalmaz. Megtalálhatja benne a régi, jól bevált játékokat és a modern pedagógia eszközeként életre hívottakat is.

 

További információk

Súly100 g
Méretek14.8 x 21 cm
Termékcsoport

Módszertan

Kiadás éve

2017