Szóbeszéd A1

6.795 Ft 6.116 Ft

Magyar nyelvkönyv kezdőknek

Tankönyv online munkafüzettel és Audio-CD-vel

Termékleírás

A tananyag lépésről lépésre vezet be a magyar nyelv és kultúra világába. Előnye, hogy a német anyanyelvű, magyarul tudni vágyó nyelvtanulók munkáját német nyelven segíti – hatékonyan támogatva ezzel a gyors sikerélményt!

 

A könyv sokrétűen és sokszínűen enged betekintést a magyar mentalitás szépségeibe, miközben kezdettől fogva magyar nyelven közvetíti az interkulturális kompetenciákat, megkönnyítve ezzel a nyelvi és kulturális integrációt. Mivel azonnali sikerélményt ad a mindennapi kommunikáció során, effektíven felgyorsítja a szociális beilleszkedés folyamatát is.

 

A gyakorlatok színes sora élvezetes módon járul hozzá, hogy a 10 lecke anyaga mihamarabb valós tudássá váljon.

 

Az autentikus hanganyagok életszerű kommunikációs helyzetei eredményesen támogatják úgy a szóbeli kifejezőkészséget, mint a hallásértési kompetenciát is. Azon túl, hogy külön munkafüzet gyakoroltatja a nyelvi és lexikai struktúrákat, minden egyes leckét további online-feladatok mélyítenek el.

 

A Klett Augmented alkalmazáson keresztül minden médiafájl könnyedén elérhető!

 

A tankönyv a magyar mint idegen nyelvet oktató pedagógus kollégák számára is élményszerű munkát tesz lehetővé, hiszen kommunikatív irányultságán túl világosan szerkesztett, logikus felépítésű, így könnyen átlátható és használható is egyben!

 

A1-es szinten nagyságrendileg 60 óra anyagát tartalmazza, aktuális magyar nyelvi tudást kínál mindazok számára, akik a magyar nyelvet a hétköznapokban szeretnék használni.

 

További információk

Súly500 g
Méretek21.1 x 28 x 1 cm
Nyelv

Magyar mint idegen nyelv

Termékcsoport

Tankönyvcsalád

Termékjelleg

Nyelvtan

Kiadás éve

2014

Terjedelem

152 oldal

Sorozat

Szóbeszéd

BS ID

104618