Practise and Pass First for Schools – Student’s Book

7.550 Ft 6.795 Ft

B2

A Cambridge English: First (FCE) előkészítője az iskolák számára

A Delta Publishing Kiadótól

Cikkszám: 9783125017177. Kategória: . Címkék: , , , , , .

Termékleírás

Practise and Pass First for Schools egy vizsgaelőkészítő könyv az iskoláskorú diákok számára, akik felkészülhetnek a Cambridge English: First (FCE) vizsgára a kötetből.

 

Practise and Pass First for Schools azoknak a hallgatóknak szól, akiknek viszonylag rövid idő alatt kell felkészülniük a frissített Cambridge English: First (FCE) for Schools típusú nyelvvizsgára, esetleg egy másik tankönyv kiegészítéseként. Körülbelül 30 órás anyagot biztosít.

 

Practise and Pass First for Schools elsősorban a vizsgák előkészítését helyezi középpontba érdekes és ösztönző módon, biztosítva ezáltal a hallgatók számára a szükséges készségeket, valamint a szint elvárásaihoz igazodó alapszókincset és nyelvtani áttekintést.

 

Főbb jellemzők:

 

A frissített Cambridge English: First for Schools 2015 követelményeinek megfelelően négy részre tagolódik, amelyek lefedik a nyelvvizsga olvasási és nyelvhasználati, írásbeli, valamint a hallás utáni szövegértés részeit, ez egy háromlépcsős programon alapul: Felkészülés, Begyakorlás és a Vizsga.

 

A felkészülési szakaszban kiemelten foglalkozik a gyakran tesztelt nyelvtani és lexikális struktúrákkal, amelyeket számos feladaton keresztül begyakoroltat.

 

A Gyakorlat részben a tanulók a vizsgakérdéseknek megfelelő, magabiztos tudásra tehetnek szert a változatos feladatok segítségével, majd az előző részekben megszerzett tudást a későbbi vizsgához hasonló módon tesztelhetik.

 

Elemek:

Student’s Book (teszttel és a rendhagyó igék listájával)

További információk

Súly340 g
Méretek21 x 29.7 x 0.6 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Vizsgafelkészítő

Sorozat

Practise and Pass

Szerző

Megan Roderick

Terjedelem

250 oldal

Nyelvi Szint

B2

Kiadás éve

2015

BS ID

104032

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Practise and Pass First for Schools - Student's Book - Tartalomjegyzék
Practise and Pass First for Schools - Student's Book - Tartalomjegyzék
Delta_PP_First_for_schools_Pupils_Book_contents.pdf
1.0 MiB
182 Downloads
Details

Mintaoldalak