Termékleírás
A FLASH on English for Cooking, Catering & Reception kimondottan azoknak a diákoknak készült, akik a vendéglátóiparban szeretnének elhelyezkedni. A könyv bemutatja a vendéglátóipari szakkifejezéseket és szaknyelvi funkciókat. Gyakorlatias feladatok segítségével fejleszti a 4 fő készséget.
A kiadvány a vendéglátás számos területét érinti, a vendégek fogadásától, a különböző tápanyagokon keresztül elkalauzol a főzési technikák, illetve a felszolgálás világába is.
A 13 fejezet a konyhai nyelvezetet és a vendégekkel való angol nyelvű kommunikációt fejleszti számos szituációt bemutatva.
Témakörök
- Az éttermi személyzet
- Ruházat és személyes higiénia
- A konyha
- Ételek és főzési módok
- Az étlap összeállítása
- Felszolgálási technikák
- Nemzetközi konyha
- A bárban
- A recepciónál
- Problémák és panaszok