DaF leicht A2 – Prüfungstrainer mit Audios

3.625 Ft 3.263 Ft

A2

DaF Leicht A2 Vizsga-tréner

Termékleírás

A DaF leicht-tankönyvcsaláddal biztos a sikeres vizsgafelkészülés- és felkészítés!

 

A Prüfungstrainer a tananyag A2-es kötetének tartalmához több, mint 120 elmélyítő feladatot tartalmaz, amelyek segítségével rendszerezhetőek és alaposan begyakorolhatóak a lexikai és nyelvtani struktúrák.

 

A kötet spirálszerűen, azaz egyre mélyülően visszatérő formában fejleszti a nyelvvizsgareleváns készségeket úgy, hogy leckénkként ismétli és rögzíti a már megtanult ismereteket.

 

A felkészítő könyv ezen túl minden második lecke után intenzív vizsgatréninget ad, ahol lehetőség nyílik a Goethe Intézet Goethe Zertifikat A2-es nyelvvizsgáján elvárt vizsgafeladattípusok megismerésére, gyakorlására. Ez azonban nem csupán a vizsga szimulálásának élményével gazdagítja a nyelvtanulót, hanem hasznos stratégiákat és a feladatok megoldásához tippeket is tartalmaz.

 

A checklisták segítségével tudatosan átgondolhatjuk a saját tanulási folyamatainkat: az egyes készségeket külön tárgyaló kérdések segítségével ellenőrizhetjük, jól felkészültünk -e?

 

A kötetet a vizsga pontos bemutatására szolgáló modellteszt zárja, amelyhez a kommentekkel ellátott megoldások online érthetőek el.

 

A Prüfungstrainer egyéni és csoportos tanulásra is alkalmas. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné tesztelni, de egyben csiszolni is A2-es szintű nyelvi készségeit, ismereteit – a DaF leicht tankönyvcsaládtól függetlenül is!

 

 

További információk

Súly200 g
Méretek21 x 28 x 0.5 cm
Nyelv

Német

Termékcsoport

Vizsgafelkészítő

Sorozat

DaF leicht

Nyelvi Szint

A2

Kiadás éve

2018

Termékjelleg

Nyelvtan

Szerző

Birgit Braun, Sandra Hohmann, Eveline Schwarz

Hanganyagok

A hanganyagok letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

A hanganyagokhoz való hozzáféréshez a letöltést követően a tömörített .zip állomány kicsomagolása szükséges.

 

DaF Leicht Prüfungstrainer A2 - Audios
DaF Leicht Prüfungstrainer A2 - Audios
676271_DaF_leicht_Pruefungstrainer_A2.zip
81.6 MiB
178 Downloads
Details

 

 

Mintaoldalak