Culture in our Classrooms

9.280 Ft 8.352 Ft

Nyelvtanítás kulturális tartalmak segítségével

A Delta Publishing Kiadótól

Termékleírás

A Culture in our Classroom fontosnak tartja a kultúra szerepét angol nyelvtanításban ezért olyan tanórai tartalmakat nyújt, amelyek relevánsak, hasznosak és érdekesek a tanulók számára. Több mint 80 praktikus és könnyen használható kommunikációs tevékenység segít a hallgatóknak:

  • tájékozódás a célnyelvi kultúra normáiról és viselkedésformáiról
  • jobb eligazodás a hit, illetve az értékek tekintetében
  • sztereotípiák és más kultúrákkal szembeni empátia

 

A Culture in our Classroom három olyan különböző elemet tartalmaz, amelyek az elméletet, a gyakorlatot és a fejlesztést hangsúlyozzák ki:

 

A. rész:

Megvizsgálja a kultúra meghatározásait. A szerzők megvizsgálják a viselkedés mögött rejlő hiedelmeket, és bemutatják a kultúra és a nyelv közötti elválaszthatatlan kapcsolatot – ami azt sugallja, hogy a kultúra “tanórai tartalomként” különböző szintű diákok számára lehetővé teszi, hogy kommunikáljanak egy mély, lenyűgöző és értékes dologról.

 

B. rész:

Számos olyan feladatot tartalmaz, amelyek ösztönzik a kritikus gondolkodást és a kommunikációt, a diákokat véleményformálásra, megosztásra és viszonyításra sarkallja. A feladatok négy fejezetbe vannak csoportosítva, amelyek elősegítik a kulturális tudatosság kialakulását, fókuszba helyezik a nyelvi konnotációt, tanulást segítő gondolati kereteket alakítanak ki, illetve hangsúlyt helyeznek egy angol anyanyelvű ország megismerésére.

 

C. rész:

A kultúrát a tanártovábbképzések kontextusában vizsgálja meg és 16 gyakorlati feladatot nyújt tanári műhelymunkákhoz. A gyakorlatok 4 fő területet ölelnek fel, a személyes, illetve szakmai fejlődés tekintetében: megfigyelés, megértés, összhang és empátia.

További információk

Súly240 g
Méretek19.8 x 0.6 x 24.6 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Készségfejlesztő, Módszertan

Szerző

Gill Johnson, Mario Rinvolucri

Terjedelem

250 oldal

Kiadás éve

2010

BS ID

104019

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Culture in our Classrooms - Tartalomjegyzék
Culture in our Classrooms - Tartalomjegyzék
CIOC_FromAuthors_Contents.pdf
355.1 KiB
203 Downloads
Details

Mintaoldalak