Being Creative

9.280 Ft 8.352 Ft

Kihívás a tanórai változásokban

A Delta Publishing Kiadótól

Termékleírás

A Being Creative egy olyan útra indít, amely feltárja, hogy minden tanár képes-e kreatívvá válni. Akár tapasztalt akár pályakezdő vagy, a Being Creative lehetővé teszi, hogy szárnyalj a tanításban. A könyv megmutatja, hogy:

  • az oly sokszor figyelmen kívül hagyott kreativitás kulcsfontosságú a sikeres tanításhoz
  • fejleszthető a pedagógusok kreatív oldala
  • a kreativitás szinte mindig pozitív változásokat eredményez

 

A Being Creative három olyan elkülönülő: A, B és C elemet tartalmaz, amelyek az elméletre, a gyakorlatra és a fejlesztésre fókuszálnak.

 

A. rész:

Megvizsgálja, hogy a kreativitás definíciói és koncepciói hogyan fejlődtek a történelem során, és bemutatja, hogyan kapcsolódik ez a kreatív gyakorlat jelenlegi megítéléséhez. Különösen a Kreativitás és a Tanárok, illetve a Kreativitás és az Tanóra viszonyára mutat rá, amely arra irányul, hogy a kreativitás megfelelő stratégiákkal történjen.

 

B. rész:

Számos, kimondottan gyakorlati feladatot tartalmaz, amelyek bármely elfoglalt tanár repertoárjához hozzáadhatók. Követik az A részben vázolt stratégiákat – az egyszerűség, a kombinált kreativitás, a játékosság és a kockázatvállalás – ezek minimális vagy semmilyen előkészületet nem igényelnek, miközben új színt hoznak bármelyik nyelvi osztály mindennapjaiba. A tanárok számára elérhetőek az egyes tevékenységeket kísérő megjegyzéseket, amelyek különösen hasznosak, és megalapozzák az ésszerű elemzést, illetve a véleményalkotást.

 

C. rész:

Megvizsgálja a tanteremben történő változások bevezetésének kihívásait, segíti a tanárokat a kreativitással szembeni félelmeik és ellenállásuk leküzdésében. Önállóan vagy tanárképző workshopok keretein belül elvégezhető feladatok is segítik a tanár folyamatos fejlődését a kreativitás tekintetében.

További információk

Súly228 g
Méretek18.9 x 24.6 x 0.6 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Készségfejlesztő, Módszertan

Szerző

Chaz Pugliese

Terjedelem

250 oldal

Kiadás éve

2010

BS ID

104011

Brand

Delta Publishing

Kattintson az alábbi mezőre a tartalomjegyzék letöltéséhez!

Being Creative - Tartalomjegyzék
Being Creative - Tartalomjegyzék
BC_FromAuthor_Contents.pdf
70.8 KiB
198 Downloads
Details

Mintaoldalak