Wortschatz üben: Interaktive Übungen und Spiele 3 CD-ROMs + Booklet
Wortschatz üben: Interaktive Übungen und Spiele 3 CD-ROMs + Booklet

Wortschatz üben: Interaktive Übungen und Spiele 3 CD-ROMs + Booklet

5.720 Ft 5.148 Ft

A1

Deutsch als Zweitsprache in der Schule 3 CD-ROMs + Booklet

Termékleírás

Ezzel a szókincs játékokat és gyakorló feladatokat tartalmazó gyűjteménnyel a tanulók, 2. osztályos kortól a számítógépen tanulják meg a legfontosabb hétköznapi témák alapszókincsét.

 

A 9 témakör mindegyikéhez változatos játékokat találnak, amiket egyedül is fel tudnak dolgozni. Így a tanulók meghatározhatják a saját egyéni haladási tempójukat és stresszmentesen gyakorolhatnak. Mivel minden szó és kifejezés felolvasásra kerül, a hallás utáni értés is fejlődik. A kinyomtatható dokumentumok gyűjtése motiválja a gyerekeket és megmutatja, mennyit haladtak előre a tanulásban.

 

A szókincs játékok a Wortschatz üben füzetsorozat ideális kiegészítői, de ezektől függetlenül önállóan is használhatóak!

 

A sorozatról

Meine Welt auf Deutsch

 

A Meine Welt auf Deutsch általános iskolás némettanulóknak szól. Sok örömmel és cselekvésorientált haladási folyamaton keresztül szinte észrevétlenül történik a szókincs elsajátítása. A legkülönbözőbb anyagok – a szókincstől a posztergyűjteményig – teszik a  Meine Welt auf Deutsch kiadványt a legmegfelelőbbé minden szituációhoz.

További információk

Súly143 g
Nyelv

Német

Termékcsoport

Készségfejlesztő

Terméktípus

Audio-CD

Nyelvi Szint

A1

BS ID

101857

Letölthető feladatlapok

Lösungen A1-A2
Lösungen A1-A2
a1-a2.zip
23.1 MiB
164 Downloads
Details