Storytelling with Our Students

8.777 Ft 7.899 Ft

Mesék a világ minden tájékáról és mesélési technikák

A Delta Publishing Kiadótól

Termékleírás

A Storytelling With Our Students egy lenyűgöző és személyes útra invitál David Heathfield társaságában – aki amellett, hogy tapasztalt tanár egyben elkötelezett mesemondó. Bemutatja az előre nem megírt történetmesélés művészetét és lehetőséget biztosít, hogy számos kultúrát és a színes életet bemutató mesét használjunk a tanítás során.

 

A történetmesélés segít az önbizalom felépítésében, fejleszti a nyelvi készségeket, ösztönzi a beszéd és a szövegértés folyékonyságát és növeli a motivációt és az interakciót.

 

  • A tanárok megtapasztalják a sikeres történetmesélés technikáit.
  • A tanulók felfedezhetik, hogy ők is lehetnek történetmesélők.

 

A könyv számos, a világ minden tájáról származó történetet tartalmaz és a mesélés technikáira fókuszál, amelyek a mesélés közben lesznek igazán hasznosak

 

A Storytelling With Our Students 3 fő részből áll, amelyek az elméletre, a gyakorlatra és a fejlesztésre összpontosítanak.

 

A rész: bemutatja a történetmesélés történetét a korok és kultúrákon keresztül és hogy hogyan integrálható a tanításba különösen a nyelvtanításba.

 

B rész: számos történetet mutat be, amelyeket a sikeres meséléshez szükséges technikák kísérnek. A három fejezet – A tanár, mint mesélő; A tanuló, mint mesélő; és A történet be- és kivezető útjai azt jelzi, hogy rengeteg dolog rejlik a történetmesélésben tanórai környezetben.

 

C rész: további lehetőségeket kínál azoknak, akik a történetek varázslatos világába merészkednek – bemutatva, hogy a Storytelling With Our Students csak a saját személyes utazás kezdete.

További információk

Súly240 g
Méretek19 x 24.7 x 0.8 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Oktatást segítő kiadványok

Termékjelleg

Készségfejlesztő

Szerző

David Heathfield

Terjedelem

128 oldal

Kiadás éve

2014

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Storytelling with Our Students - Tartalomjegyzék
29.9 KiB
14 Downloads
Details

Mintaoldalak