So geht’s noch besser zu B1 – Hören

5.084 Ft5.650 Ft

B1

Vizsgafelkészítő tankönyvcsalád Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 nyelvvizsgákra

Termékleírás

A So geht’s noch besser zu B1 – Hören gyakorlókönyv a Goethe Intézet, továbbá az Oszták Intézet egynyelvű B1-es szintű nyelvvizsgáira, azon belül is a hallott szöveg értése c. vizsgarész mérésére  készít fel adekvát feladatokkal.

 

A nyelvizsga-statisztikák szerint a hallás utáni szövegekhez kapcsolódó készség az, amelyet a legtovább kell csiszolni ahhoz, hogy a vizsgázó magabiztosan elérje a kívánt nyelvi szintet és sikerrel oldhassa meg a feladatokat. Hiánypótló és egyedülálló kiadványt nyújt a kiadó azzal, hogy a gyűjteményben 10 tematikus egység köré fonva könnyíti meg az utat a szövegek kívánt szintű feltárásához, amelyek maradéktalanul feledik a Goethe- / ÖSD-Zertifikat B1-vizsgáján elvárt tematikát.

 

A feladatok felépítése változatos:  a szókincs feldolgozása egyfelől a témába ereszkedést, továbbá a hallgatandó szöveggel szembeni asszociatív feltételezések létjogosultságát is erősíti. Az első négy egység  hangsúlyozottan irányított feladai ezen túl a hallás utáni kompetenciát stratégiai tippekkel és útmutatásokkal támogatják. Azáltal, hogy minden vizsgatípust a vizsgán megadott formátumban lehet gyakorolni, kifejezetten erősödik a készségben megszerzendő rutin és magabiztosság is.

 

A gyakorlókönyv önálló kiadvány, nem konkrét kiadványcsoport tagja. Kiválóan és sikerrel alkalmazható úgy a csoportos, szervezett tanulási formákban, mint az önálló felkészülés során is.

 

További információk

Súly500 g
Nyelv

Német

Termékcsoport

Készségfejlesztő, Vizsgafelkészítő

Termékjelleg

Goethe-Zertifikat, Hallott szövegértés, ÖSD

Sorozat

So geht’s noch besser zu B1 – Hören

Terméktípus

Tankönyvcsalád

Nyelvi Szint

B1

Kiadás éve

2017

Tekintse meg belelapozónk segítségével

Kattintson ide vagy használja az alábbi belelapozót.

Termékek B1 Kattintson az Önt érdeklő nyelvi szintre a további kiadványokhoz.

So geht’s noch besser zu B1 – Hören – Buch und MP3-Audio-Daten-CD

B1

Könyv és MP3 audio CD

6.277 Ft 5.650 Ft

Cikkszám: 9783126755856.

So geht’s noch besser zu B1 – Hören – Lehrerhandbuch

B1

Tanári kézikönyv

5.649 Ft 5.084 Ft

Cikkszám: 9783126750172.
Vissza a tetejére