Scottie Go! Iskolásoknak (7-től 14 éves korig)
PLUSZ AJÁNDÉK EBOOK

27.900 Ft 25.110 Ft

Fedezd fel a kódolás világát!

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas

 

MOST AJÁNDÉK KÉSZSÉGFEJLESZTŐ E-BOOKKAL!

Termékleírás

A Scottie Go! egy magyar nyelvű fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol minden gyereket. Egyszerűen és érthetően vezet be a programozás és kódolás világába.

Gyereknapi csomagajánlataink MOST AJÁNDÉK EBOOKKAL kaphatók!

Ötletek otthoni kézműves tevékenységhez e-book

Az E-book tartalmából: 

Összeállításunkban igyekszünk olyan ötleteket adni, melyek nagyon egyszerűen, különböző szelektív hulladékokból, maradék textilanyagokból (pl. a házi rongyoszsák felkutatásával, maradék gombok, gyöngyök, flitterek stb. felhasználásával), vagy bármely, a háztartásban előforduló anyagból kis kiegészítéssel (papírlapok, olló, ragasztó, festék, ecset, festékesedény, színes ceruza, filctoll) elkészíthetők.

Az ötletek tetszés szerint továbbfejleszthetők; az alkotásnak csupán lehetőségeink és kreativitásunk szabhat határt. A só-liszt gyurma, valamint a gyümölcsök, zöldségek felhasználásával készíthető munkákat a jelenleg fennálló rendkívüli helyzet miatt ezúttal nem vettük bele összeállításunkba.

 

Bővebben a Scottie Go! játékról
Programozás gyerekeknek

Már óvodás kortól egészen az általános iskoláig

 

 

Már 4 éves kortól mindenkinek, akit érdekelnek a programozás alapelvei, vagy érdeklődik a logikus gondolkodást fejlesztő játékok iránt és garantált sikerélményt szeretne szerezni ezeken a területeken.

 

A dobozban használt elemek a legfiatalabbak (4+) igényeihez igazítva készültek. A Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika.

 

A játék során fejlődnek a számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez elengedhetetlen kompetenciák, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is javulnak.

 

Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg a fokozatosan egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.

 

 

 

Innovatív, interaktív, izgalmas

 

 

A játék használatához nem szükséges informatikai képzettség,

előzetes tudás nélkül is könnyen használható!

A játék rövid leírása

 

A játék történetének főszereplője Scottie, a robot, aki űrhajójával a Földre zuhant, a hajó alkatrészei pedig szétszóródtak. A játékosoknak segíteniük kell Scottie-nak, hogy megjavíthassa hajóját és hazatérhessen.

 

Lépj! Fordulj jobbra! Vedd fel! – ilyen és ehhez hasonló egyszerű utasítások megfelelő sorrendben történő végrehajtásával szerezheti meg Scottie a hiányzó alkatrészeket.

 

Az utasításokat a játékos, vagy játékosok adják a dobozban található puzzle elemek megfelelő összeillesztésével és az így karton elemekből felépített “kódot”olvassák be egy alkalmazás segítségével.  A sikeres beolvasás után Scottie végrehajtja az utasításokat, a játékosok pedig ellenőrizhetik, hogy helyesen oldották-e meg a feladatot.

 

 

Így működik a Scottie kódsora

A játék karton elemei

 

 

 A játék elemei

  • 53 db karton elem, amelyek segítségével a játékosok utasításokat adnak Scottie-nak.
  • A játék mellé jár egy ingyenesen letölthető, internet kapcsolatot nem igénylő alkalmazás.
  • A joker mezők és Kihívás kártyák segítségével olyan utasításokat, kihívásokat, tereptárgyakat lehet a játékba építeni, amilyet csak el lehet képzelni. Tényleg csak a fantáziára van bízva!