Scottie Go! Iskolásoknak (7-től 14 éves korig)

24.900 Ft 21.900 Ft

Fedezd fel a kódolás világát! Scottie Go!

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas

Termékleírás

 

Az algoritmusok és programnyelvek ismerete nem kötelező, de a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít vadonatúj játékunk, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető játék lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit.

 

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas:

 

  • A játék minden érzékszervet bevonva vezeti be a gyerekeket a programozás és logikus gondolkodás világába
  • Megmutatja, hogyan lehet összetett problémákat megoldani és csapatban dolgozni
  • A gyermekek felfedezhetik, hogy a technológiát a szórakozáson kívüli célok elérésére is használhatják
  • Fejleszti az analitikus gondolkodásmódot
  • Segíti az algoritmusok megértését

 

A játék történetének főszereplője Scottie, a robot, aki űrhajójával a Földre zuhant, a hajó alkatrészei pedig szétszóródtak. A játékosoknak segíteniük kell Scottie-nak, hogy megjavíthassa hajóját és hazatérhessen. A hiányzó alkatrészeket az Iskolai változatban közel száz feladvány megoldásával lehet összegyűjteni, melyek egyre komolyabb kihívások elé állítják a kódoló játékosokat.

 

Lépj! Fordulj jobbra! Vedd fel! – ilyen és ehhez hasonló egyszerű utasítások megfelelő sorrendben történő végrehajtásával szerezheti meg Scottie a hiányzó alkatrészeket. Az utasításokat a játékosok adják a játék puzzle elemeinek megfelelő összeillesztésével, melyet csak be kell olvasni a mobileszközzel, s ellenőrizni, hogy jó volt-e a kód.

 

Tekintse meg a Scottie Go! weboldalát további részletekért! »

 


Email: scottiego@klett.hu 
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Súly1300 g
Méretek39.7 x 51 x 26.7 cm
Termékcsoport

Készségfejlesztő

Terméktípus

Játék

Műfaj

Társasjáték

Nyelv

Informatika