Practise and Pass Starters – Pupil’s Book

5.250 Ft 4.725 Ft

A0

Cambridge English tesztgyűjteménye

A Delta Publishing Kiadótól

Cikkszám: 9783125017191. Kategória: . Címkék: , , , , .

Termékleírás

A Practise and Pass Starters sokkal többet nyújt, mint egy gyakorlótesztek gyűjteménye. A lendületes és kommunikatív feladatok egyértelmű előrehaladást követnek, a tanulók felkészülhetnek, gyakorolhatnak és teljesíthetik a teszteket a könyv segítségével.

 

A „felkészülés” egységben a nyelv bemutatásra kerül, a „gyakorlás” szakaszban a gyakorlás zajlik könnyen értelmezhető és szórakoztató módon, a „teszt” részegységben a tanulók különböző vizsgaszituációkkal ismerkedhetnek meg a tesztek kitöltése során.

 

A Pupil’s Book további három részre tagolódik, amelyek lefedik a halott szövegértés, a beszéd, az olvasott szövegértés és az írászkészség vizsgaegységeket. Ez lehetőséget nyújt egy-egy vizsgaelem további gyakorlására.

 

A könyv egészében szórakoztató ötletek és tippek találhatóak meg a különböző vizsgatechnikákról, amelyek hozzásegítik a tanulókat a sikeres vizsgához. A könyv végén egy teljes gyakorló teszt is megtalálható.

 

A tanári könyv tartalmazza a megoldókulcsot és a hallott szövegértés feladatok kéziratát, illetve tanácsokat és tippeket, amelyek segítik a tanulókat a vizsgák során. A tanári könyv audió CD-t is tartalmaz, melyen az audió fájlokhoz gyakorló feladatok és teszt is tartozik.

További információk

Súly198 g
Méretek21 x 29.7 x 0.4 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Vizsgafelkészítő

Szerző

Viv Lambert, Cheryl Pelteret

Terjedelem

250 oldal

Nyelvi Szint

A0

Kiadás éve

2010

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Practise and Pass Starters - Pupil's Book - Tartalomjegyzék
15.1 KiB
128 Downloads
Details

Mintaoldalak