Practise and Pass Flyers – Pupil’s Book

5.250 Ft 4.725 Ft

A2

Cambridge English Young Learner’s test

Practise and Pass Flyers különösen hasznosak azoknak a tanulóknak, akik viszonylag rövid idő alatt vagy egy másik tankönyv kiegészítéseként készülnek a Cambridge YLE tesztre. 20-30 óra anyagot tartalmaz

A Delta Publishing Kiadótól

Cikkszám: 9783125017238. Kategória: . Címkék: , , , , .

Termékleírás

Practise and Pass Flyers sokkal több, mint gyakorló tesztek gyűjteménye. Az életszerű, kommunikatív tevékenységek segítségével egy jól követhető, világos fejlődési folyamaton belül készülhetnek fel, gyakorolhatnak, majd vizsgázhatnak sikeresen a tanulók.

 

A „felkészülési” szakaszban a nyelvi bevezetés található, majd a “gyakorlat” részben a nyelvet értelmes és szórakoztató módon gyakorolják, végül a “vizsga” szekcióban olyan módon tesztelik, amely a végső, valódi feladatsorhoz hasonló.

 

A Student’s Book további három részre tagolódik, külön fejezetekkel, amelyek lefedik a vizsga szövegértési-, beszéd-, olvasási és írásbeli készségekre vonatkozó részeit, így lehetővé teszik a részek külön-külön begyakorlását, amennyiben ez szükséges.

 

A könyv tele van szórakoztató ötletekkel és a vizsgával kapcsolatos hasznos tippekkel, amelyek segítenek a tanulóknak a teszt teljesítésében. A kötet végén egy teljes gyakorló teszt is megtalálható.

További információk

Súly259 g
Méretek21 x 29.6 x 0.4 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Vizsgafelkészítő

Sorozat

Delta Young Learners angol tanfolyam

Szerző

Viv Lambert, Cheryl Pelteret

Terjedelem

80 oldal

Nyelvi Szint

A2

Kiadás éve

2011

BS ID

104026

Brand

Delta Publishing

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Practise and Pass Preliminary for Schools - Student's Book - Tartalomjegyzék
10.2 KiB
105 Downloads
Details

Mintaoldalak