DLL 05: Lehr- und Lernmedien

8.235 Ft 7.411 Ft

Módszertani kézikönyv nyelvtanároknak

Cikkszám: 9783126762083. Kategóriák: , , . Címkék: , , , .

Termékleírás

 

A tanulási folyamatot a nyelvoktatásban kezdettől fogva különféle oktatási- és tanulási médiák kísérik. A médiák eszköztára azon kommunikációs helyzetek megtapasztalását teszi lehetővé, amelyekkel a nyelvtanulók a valós életben is találkoznak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a nyelvpedagógusok célirányosan ki tudják választani és képesek legyenek didaktizálni is a megfelelő oktatási- és tanulási médiaformákat, továbbá tisztában legyek azzal, milyen módon adaptálhatóak a kiegészítő tananyagok a saját tanórai rendszerbe.

 

 

Az átdolgozott kötet aktualizált, valamint új tartalmakat is tartalmaz, így pl. módszereket a kiegészítő anyagok készítéséről úgy a tanulói, mint a tanári felhasználásban, vagy  pl. a digitális elemek térhódításának ismérveit a nyelvoktatásban.  Új fejezet foglalkozik a digitális eszközökkel és mutatja be azokat az applikációkat, amelyek hatékonyan támogatják a mobilis, kooperatív és sokszínű tanulási folyamatot.

 

 

A Einheit 5 der Reihe Deutsch Lehren Lernen 5. kötete az alábbi témákat járja körbe:  

 

  • Mely oktatási- és tanulási médiák segítségével tehető gazdagabbá a tanóra?
  • Hogyan épülnek fel a tananyagok és hogyan didaktizálhatóak különféle szövegek specifikus célcsoportok számára?
  • Milyen szerepet játszanak a digitális médiatípusok a nyelvtanulásban, valamint hogyan alakítja, változtatja meg a szociális médiák használata a tanulási folyamatot?

További információk

Súly812 g
Méretek213 x 297 x 17 cm
Nyelv

Német

Termékcsoport

Módszertan

Terjedelem

207 oldal

Mintaoldal