BarANGOLó – Aktualitások az angolnyelv-oktatásban – SZEPTEMBER

 

Angol nyelvi kiegészítők a 30% kedvezménnyel

 

Az új tanév kezdetével szeretnénk felhívni az angol nyelv iránt érdeklődők figyelmét legújabb akciónkra. Ezúttal a Delta Publishing sokszorosítható kiegészítőit ajánljuk és reméljük, hogy minél többen megismerik és megszeretik a magas színvonalú és méltán népszerű kiadványokat. Az akció keretén belül minden második megvásárolt Delta Publishing fénymásolható kiadvány teljes árából 30% kedvezményt biztosítunk (a 30%-os kedvezmény minden esetben az alacsonyabb árú kiadványra vonatkozik).

 

Tovább >>

 

GLOBUS Vállalati Nyelvoktatás-konferencia Tanévkezdő módszertani napok

A GLOBUS Nyelviskola 2019. szeptember 14-én rendezi meg ezúttal már ötödik alkalommal nagysikerű vállalati konferenciáját a Jarl Konfereciaközpontban.

A konferencia plenáris előadásain és workshopjain izgalmas témákat járhatunk körbe, a Globus Best Practice Börze keretében megoszthatjuk egymással tapasztalatinkat, nehézségeinket, megoldásainkat.

 

Tovább >>

 

Segítsen diákjainak tanulni!

Tanulásmódszertan, tanulás tanulása, tanulás tanítása – különböző elnevezések, de mind ugyanazt szolgálják: megtanítani a diákokat tanulni. Ebben a tananyagban ahhoz kap konkrét segítséget, hogyan segíthet diákjainak hatékonyabbá tenni a tanulást, azaz elérni azt, hogy akár kevesebb energiával, jobb eredményeket érhessenek el, és ezáltal nagyobb önbizalomra, tudásvágyra tegyenek szert.

 

Tovább >>

 

Külföldi nyelvtanulási program

2020-tól a gimnáziumi és szakgimnáziumi tanulók a 9. és 11. évfolyamot követő nyári szünetben kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv alapján tanulható első idegen nyelvek (angol, német, francia, kínai) célországaiban, Ausztriában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Máltán, Írországban, Franciaországban és Kínában. (Kínába kizárólag a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói utazhatnak nyelvet tanulni.)

 

Tovább >>

 

Konfliktuskezelés, pszichés problémák, játékos nyelvtanulás – képzésajánló általános iskolai pedagógusok részére

Raabe Akadémia minden évben remek képzéseket szervez óvodapedagógusok, pedagógusok részére, most az általános iskolákban hasznosítható akkreditált pedagógus-továbbképzéseket futjuk át.

 

 

Tovább >>