BarANGOLó – Aktualitások az angolnyelv-oktatásban – OKTÓBER

 

ENGaged: Spotlight on learning – IATEFL-Hungary ’19 Conference

Még lehet jelentkezni az IATEFL ENGaged: Spotlight on learning 2019-es konferenciájára, amelynek ezúttal a Villányi úti konferenciaterem ad otthont. A konferencia időpontja: 2019. október 4. – 5.

A rendezvényen kiadónk is képviselteti magát, így minden résztvevőt kedvezményes ajánlatainkkal várunk!

 

Tovább >>

 

Közönség kedvenc: Jegyre megy! – Angol

Bátran állíthatjuk, hogy a Klett Kiadó egyik legnépszerűbb kiadványa a Jegyre megy! Angol névre hallgató sorozat. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk pedagógusoktól és diákoktól egyaránt.

 

Tovább >>

 

 

Felvételi 2020: egyelőre nem ugrott meg a nyelvvizsgára jelentkezők száma

Egyelőre sem a nyelvi kurzusokra beiratkozók, sem a nyelvvizsgára jelentkezők száma nem ugrott meg, jóllehet ebben a tanévben életbe lép a felsőoktatási felvételi szigorítása, és a jövő tavasszal végző középiskolások közül már senki sem juthat be a felsőoktatásba középfokú nyelvvizsga nélkül – tudta meg a Magyar Nemzet Rozgonyi Zoltántól, a Nyelvtudásért Országos Nyelvoktatási és Nyelvvizsgáztatási Szakmai Egyesület elnökétől.

 

Tovább >>

 

35 éves korig lehet visszaigényelni a sikeres nyelvvizsga díját

A Magyar Államkincstár oldalán felhívják a figyelmet arra, hogy a sikeres komplex nyelvvizsga díját azok kaphatják vissza, akik a nyelvvizsga-bizonyítványban megjelölt vizsganapon még nem töltötték be a 35. életévüket.

 

Tovább >>

 

 

E-learning tanfolyamok féláron!

Három olyan online képzést ajánlunk a pedagógus (és intézményvezető) kollégák figyelmébe, amelyek garantáltan megkönnyítik a hétköznapokat. Ráadásul elérhető áron!

 

Tovább >>