BarANGOLó – Aktualitások az angolnyelv-oktatásban – NOVEMBER

 

Már csak az angol hiányzik a karrierváltáshoz?

A Flash on English sorozat a különböző szaknyelvi területeket mutatja be, a specifikus szókincs és szituációk mellett középpontba helyezve a négy nyelvi alapkészség gyakorlását. Tematikus és kurzuskönyvszerű szerkezete logikusan felépített nyelvórákat eredményez. A kiadványokhoz ingyenesen letölthető hanganyag, szövegátirat és megoldókulcs tartozik.

 

Tovább >>

 

Ha november, akkor Black Friday!

Nézze meg, mely kiadványainkat vásárolhatja meg áron alul november utolsó hetében! Az akció november 25-től november 30-ig tart!
Akár 50% kedvezmény!

 

Tovább >>

Készülj velünk az angol érettségire! – Új kötettel bővült kínálatunk

Rövid ismertetőnkben szeretnénk bemutatni a közép- és emelt szintű angol érettségi vizsgákra felkészítő kiadványaink mindegyikét. Az írásbeli vizsga előtt állsz vagy már a szóbeli miatt izgulsz? Pánikra semmi ok, segítünk, hogy Te is sikeres vizsgázó légy!

 

Tovább >>

 

 

Villogj a legújabb szakmai angol kiadványokkal!

Két vadonatúj kiadvánnyal bővült a népszerű Flash on English sorozat. Ezúttal a marketing és a pénzügy világába kalauzoljuk el az érdeklődőket. Az új kötetek önálló felkészüléshez és nyelvórai használathoz is kiválóan használhatók.

 

Tovább >>

 

 

ÚJDONSÁG! Heads up Second Edition – Spoken English for business B2

Heads up Second Edition egy gyakorlatias tanuló-központú üzleti témájú kurzuskönyv, számos új funkcióval bővítve. A könyv figyelembe veszi a nyelvtanulók időhiányát, és az azonnal bevethető üzleti nyelvtudás iránti igényüket.

 

Tovább >>

 

 

ÚJDONSÁG! PONS 250 Szókincsgyakorlat Angol

Bővítsd a szókincsed könnyedén és hatékonyan! A PONS 250 Szókincsgyakorlat ANGOL című kiadvány segítségével kis penzumokban szinten tarthatod, bővítheted vagy felfrissítheted szókincsed. Mindeközben sok ismeretet szerezhetsz a nyelvtanuláshoz szükséges legfontosabb témákról.

 

Tovább >>

 

Továbbra is nagy a bizonytalanság a 2020-as felvételi körül: nem nyelvvizsgáztak többen eddig

Továbbra sem lehet azt mondani, hogy többen jelentkeznének nyelvvizsgára vagy nyelvtanfolyamra a közelgő 2020-as felvételi szigorítások hatására. Friss adatokat tett közzé az Oktatási Hivatal.

 

Tovább >>