BarANGOLó – Aktualitások az angolnyelv-oktatásban – JÚLIUS

Közérdekű információ: július közepén két hétig zárva tartunk

2019. július 15. és 28. között kiadónk zárva tart. A megrendelések feldolgozását július 29-én kezdjük meg. Ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, és ebben a két hétben mintaboltunk sem látogatható. Köszönjük megértését és türelmét!

 

Ilyen nyelvvizsgák közül válogathattok: itt a teljes lista

 

Bőven volt változás az elmúlt hónapokban a nyelvvizsgapiacon: visszatért a TELC, és új típusú nyelvvizsgákra is jelentkezhettek. Ha nyelvvizsgaválasztás előtt álltok, és nem tudjátok, milyen akkreditált vizsgák közül válogathattok, akkor ez a lista nektek szól.

 

Tovább >>

 

Valamivel kevesebb diploma ragad bent az egyetemeken a nyelvvizsga hiánya miatt, mint korábban

 

Az előző tanév végén 38 ezren vették át felsőfokú oklevelüket, majdnem hatezren nyelvvizsga hiánya miatt nem kaphatták meg diplomájukat, ez azonban 3 százalékos javulás – írja pénteki kiadásában a Világgazdaság, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira hivatkozva.

 

Tovább >>

 

Heads up Second edition – Spoken English for business B1

 

A legjobb kifejezés, amivel a Delta Publishing legújabb üzleti angol kiadványa, a Heads up jellemezhető az maga a címe: heads-up, azaz ötletes. Hogy miért? Cikkünkből kiderül.

 

Tovább >>

 

Angol sikerlista

 

Aktuális összeállításunkkal, amely az elmúlt 2 hónap eladásai alapján készült, szeretnénk bemutatni a legsikeresebb és egyben legkeresettebb angol nyelvű kiadványainkat.

 

Ezúttal a Klett Kiadó saját gyártású kiadványait, könnyített olvasmányokat, illetve a méltán elismert Delta Publishing magas színvonalú könyveit vesszük górcső alá.

 

Tovább >>