Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

A Delta Publishing nyert az ELTons Awardson

A Delta Publishing nyert az ELTons Awardson
A Klett Kiadó könyvét díjazták!

Örömmel jelentjük be, hogy a Klett Kiadó és a Delta Publishing módszertani könyve, a Sandie Mourao és Gail Ellis által írt Teaching English to Pre-Primary Children nyerte el 2021-ben a British Council által évente odaítélt nemzetközi díjat, az ELTons Awardot az "Innovation in Teacher Resources" kategóriában.

A díj azt az egyedülálló módszert ismeri el, amellyel a könyv azoknak a gyermekeknek segít a nyelvtanulásban, akik még nem tudnak sem írni, sem olvasni, és még nem vesznek részt a formális oktatásban. A Teaching English to Pre-Primary Children a webshopunkban is megtalálható és rendelhető!

Az ELTons Awards a British Council által évente odaítélt nemzetközi díj, amely az innovációt keresi és ünnepli az angol nyelv oktatásában. Olyan kiadókat, kiadványokat és szerzőket díjaznak, amelyek innovatív tartalommal és módszerekkel segítik a angoltanárokat, illetve az angolul tanulókat a céljaik elérésében.

Tartalomhoz tartozó címkék: angol