Professzionális nyelvoktatás a Delta Publishing kiadványaival

head_delta

 

 

Izgatottan és örömmel hívjuk fel a pedagógus kollégák figyelmét arra, hogy immár a Delta Publishing kiadványait is megvásárolhatják weboldalunkon! Az angol nyelvoktatásban 20 évnyi tapasztalattal rendelkező kiadó hosszú évek óta képes a szakmai figyelem középpontjában maradni. Kimagasló tartalmú kiadványaik segítségével a legkisebb korosztálytól kezdve a legfrissebb ismereteket adhatjuk át a tanulóknak! A kiadó kínálata rendkívül széleskörű.

A komplett általános iskolai tananyagcsaládon túl a pedagógusok széleskörű szakmai támogatást kapnak kézhez, legyen szó speciális részterületek fejlesztéséről, mint pl. történetmesélés,
asszociatív tanulás, online tanulás, csapatmunka, vagy akár praktikus szófordulatok használata.
practice_pass2

 

 

Ha tanításról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a tanulási folyamat elsajátítása mellett sem. A kiadványok között találhatunk kifejezetten a tanulás módszertanával foglalkozó köteteket is, mint például a Teaching Children How to Learn,vagy a Spotlight on Learning Styles.teaching

 

 

Az érettségire készülő diákok és a külföldi felsőoktatási intézményekben továbbtanulni vágyók, tanáraik és szüleik figyelmébe kiemelten ajánljuk az egynyelvű IELTS nyelvvizsgarendszerre felkészítő kiadványainkat!
ielts

 

 

Azok is fellélegezhetnek, akiknek szakmájukból kifolyólag van szükségük speciális nyelvismeretre, hiszen a bank, az üzleti élet, és a menedzsment világába is magabiztosan léphetnek be azok, akik szakmai nyelvkönyveink segítségével készülnek fel.
managing

 

 

Érdemes hát végigböngészni kínálatunkat, mert olyan minőségi szakmai köteteket vásárolhat, ami éveken át hűséges társa lesz majd az oktatásban és a tanulásban is!

 


Töltse le a Delta Publishing legújabb katalógusát az alábbi címkére kattintva.
Delta Publishing Katalógus 2017
16.1 MiB
232 Downloads
Details

Szeretne saját INGYENES nyomtatott példányt a Delta Publishing Katalógusból?

KATTINTSON IDE, ÉS IGÉNYELJE SAJÁT PÉLDÁNYÁT>>