Módszertani konferenciát szervez a NYESZE

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete 2017. április 22-én, szombaton „Együttműködés és felelősségvállalás a nyelvoktatásban” címmel konferenciát szervez, melynek főbb témái: – a csoportszinergia szerepe a tanulásban, fejlődésben, – egyéni felelősségvállalás és a felelősség megosztása, – hatékony együttműködés a nyelvtanulásban, – közös nyereség, nyer-nyer helyzetek kialakítása.

 

A tanár-diák kapcsolat alapvetően együttműködésre épül, ahol mind a tanárnak, mind a diáknak felelősséget kell vállalnia és megosztania a tanulási folyamat során. A hatékony együttműködés alapja az érdekek, célok egyeztetése, a megfelelő információáramlás, kommunikáció és a bizalom. A tanár nem csupán a tudás forrása, hanem lehetőségeket kínál fel, beavat, tanácsot ad, vezet és facilitál, miközben ő maga és diákja is folyamatosan változik, fejlődik.

 

Hogyan erősítsük az együttműködést és segítsük elő az egyén és a csoport felelősségvállalást a nyelvórán és azon kívül?

 

Ehhez nyújt segítséget, módszereket, technikákat, gyakorlatias, azonnal használható ötleteket a konferencia. A nyitó plenáris előadást követően angol, német és magyar nyelvű előadásokra, workshopokra kerül sor párhuzamosan hét szekcióban. A rendezvény során a résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni a kiállítóként megjelenő nyelvkönyv kiadók, nyelvvizsgaközpontok és más nyelvi szolgáltatók ajánlatait, újdonságait. A záró plenáris előadás után tombolajáték lesz, amelyen a konferencia támogatói által felajánlott díjakat sorsoljuk ki.

 

A rendezvényen kiadónk is tiszteletét teszi, és lehetőség biztosítunk termékeink megtekintésére, valamint kedvezményes vásárlásra is.

 

Helyszín: 1114 Budapest, Villányi út 11-13. Budapest, XI. Villányi úti Konferenciaközpont

Kedvezményes jelentkezési lehetőség március 10-ig!

 

A részvételi díjért és további információkért, jelentkezésért kattintson IDE.