Iskolakezdő akció

Kiadónk meghirdeti iskolakezdő akcióját, olyan kiadványokkal, amelyek gyarapítják a gyermekek ismereteit, és segítik őket a tökéletes, biztos tudás megszerzésében.

 

Most ráadáséként a szokásosnál is nagyobb, akár 46%-os kedvezménnyel rendelhetők a klett.hu oldalon!

 

Az akció időtartama: augusztus 6-31.

 

Designed by Freepik

 

A nyár utolsó hónapjába lépve ideje a következő tanévre és kihívásaira gondolni. A szokásos jelentőségteljes események, mint például a felvételi és az érettségi komoly kihívások elé állítják a diákokat és a pedagógusokat is.

 

Szerkesztőink azért dolgoznak, hogy a jelentős próbatételeket tartalmazó feladatokhoz olyan megbízható minőségű, naprakész kiadványokat ajánlhasson a pedagógusoknak, amelyek megkönnyítik számukra a felkészülést a tanórákra és szakkörökre, valamint a szülők figyelmét is felhívhatják az otthoni gyakorlásra alkalmas kiadványokra.

 

Iskolakezdő akciónk keretében a szakmai támogatáson túl most nagyobb árkedvezménnyel is szeretnénk hozzájárulni a pedagógusok munkájának támogatásához!

 

 

Alábbi kiadványaink közül válogathatnak kedvezményesen a 2018/2019-es tanévre:

 

  • általános iskola alsó-tagozatos osztályok számára készült matematikai, olvasás és írás, valamint helyesírási gyakorlófeladatokat tartalmazó kiadványok;
  • általános iskola felső tagozatos-osztályok számára kiadott magyar felvételi feladatsorok és a felső tagozaton lehetséges kötelező olvasmányok elemzésével foglalkozó kötet;
  • középiskola érettségiző osztályai számára gyors segítséget nyújtó érettségi témákat feldolgozó kiadványok, valamint a 9–12. osztályokban lehetséges kötelező drámák elemzésével foglalkozó gyűjtemény;
  • angol, német, francia, spanyol, holland és orosz nyelvhez praktikus nyelvtan és szókincsfejlesztő kiadványok,
  • mindenki számára hasznos, gyakori hibákat felvonultató kiskönyvek matematika és helyesírás témában.

Az akció teljes kínálata ide kattintva tekinthető meg.

 

Továbbá kiadónk állandó kedvezményére is szeretnénk felhívni figyelmüket, miszerint bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási díjat átvállaljuk. Érdemes tehát összefogni a tanítóknak és tanároknak, vagy munkaközösségeknek, hogy minél kedvezőbben vásárolhassanak!

 

Ne feledjék! Augusztus 31-ig van lehetőségük megrendelni a kiválasztott kiadványokat kedvezményesen!

 

Jó tanévkezdést kívánunk a Klett könyvekkel!

 

Klett Kiadó