Preparation-for-Cambridge-English

Practise and Pass First for Schools – Student’s Book

7.207 Ft 6.486 Ft

B2
Cikkszám: 9783125017177. Kategória: . Címkék: , , , , , .

Termékleírás

Practise and Pass First for Schools egy vizsgaelőkészítő könyv az iskoláskorú diákok számára, akik felkészülhetnek a Cambridge English: First (FCE) vizsgára a kötetből.

 

Practise and Pass First for Schools azoknak a hallgatóknak szól, akiknek viszonylag rövid idő alatt kell felkészülniük a frissített Cambridge English: First (FCE) for Schools típusú nyelvvizsgára, esetleg egy másik tankönyv kiegészítéseként. Körülbelül 30 órás anyagot biztosít.

 

Practise and Pass First for Schools elsősorban a vizsgák előkészítését helyezi középpontba érdekes és ösztönző módon, biztosítva ezáltal a hallgatók számára a szükséges készségeket, valamint a szint elvárásaihoz igazodó alapszókincset és nyelvtani áttekintést.

 

Főbb jellemzők:

 

A frissített Cambridge English: First for Schools 2015 követelményeinek megfelelően négy részre tagolódik, amelyek lefedik a nyelvvizsga olvasási és nyelvhasználati, írásbeli, valamint a hallás utáni szövegértés részeit, ez egy háromlépcsős programon alapul: Felkészülés, Begyakorlás és a Vizsga.

 

A felkészülési szakaszban kiemelten foglalkozik a gyakran tesztelt nyelvtani és lexikális struktúrákkal, amelyeket számos feladaton keresztül begyakoroltat.

 

A Gyakorlat részben a tanulók a vizsgakérdéseknek megfelelő, magabiztos tudásra tehetnek szert a változatos feladatok segítségével, majd az előző részekben megszerzett tudást a későbbi vizsgához hasonló módon tesztelhetik.

 

Kiegészítés:

Student’s Book (teszttel és a szabálytalan igék listájával)

További információk

Súly340 g
Méretek21 x 29.7 x 0.6 cm
Nyelv

Angol

Termékcsoport

Készségfejlesztő, Vizsgafelkészítő, Komplett gyakorló

Termékjelleg

Készségfejlesztő

Sorozat

Practise and Pass

Szerző

Megan Roderick

Terjedelem

250 oldal

Nyelvi Szint

B2

Kiadás éve

2015

BS ID

104032

Brand

Delta Publishing