Bemutatjuk: PONS – Irodai kommunikáció Új kiadás

Az üzleti nyelv nem könnyű, bármelyik idegen nyelvről legyen is szó. Egy-egy hivatalos levél helyes megfogalmazása, de az egyszerűbb baráti üzenet is feladhatja a leckét a vizsgázóknak. A sok-sok szófordulat, kifejezés,  megszólítások és a népszerű rövidítések világában segít nekünk tájékozódni ez a könyv.

 

A szobafoglalástól kezdve a bankkal folytatott levelezésig, ügyintézésig minden típusú levéllel találkozhatunk a kiadványban. Természetesen az ezekben a szituációkban használt szavakat és kifejezéseket mindig feltüntetjük az adott fejezetben, így gond nélkül ellenőrizhetjük magunkat, és szabadidőnkben vissza-visszatérhetünk a nehezebben megjegyezhető témákhoz.

 

szállítási feltételek
A logisztikai területen dolgozók is találnak mintalevelet maguknak

 

 

A feladatoknál három-három lehetőséget ad meg a könyv, ezek közül kell kiválasztanunk, hogy melyiket alkalmaznánk adott szituációkban. Talán bele sem gondolunk, hogy mekkora különbségek lehetnek elköszönés és elköszönés között. Ezek a gyakorlatok azonban felhívják a figyelmünket az ilyen apróságokra is, így sok gyakorlás árán elsajátíthatjuk az igazán profi üzleti levelezés alapjait.

 

A reklamációkezelést tartalmazó fejezet pedig könnyen lehet az ügyfélszolgálatosok leggyakrabban olvasgatott könyvrészlete, hiszen olyan hasznos kifejezéseket és komplett szövegeket tartalmaz, amiket egy az egyben használhatunk.

 

panasz
A témákat összefoglaló szövegek kísérik, amelyek különböző szituációkra alkalmazhatóak

 

 

A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki most keres állást (és nem csak azért, mert önéletrajz mintákat is tartalmaz) és szeretné felfrissíteni passzív nyelvtudását, hogy felkészülten érkezhessen egy állásinterjúra. Szintén nagyon hasznos az üzleti nyelvvizsga előtt állóknak, akiknek kiváló felkészülést biztosít ez a kötet, de azok is megelégedéssel vehetik a kezükbe, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, és egyszerűen csak szeretnék tovább képezni magukat, hogy egy megbeszélésre, telefonkonferenciára választékosabban készülhessenek.

 

Termékünk NÉMET és ANGOL nyelven is elérhető, rendelje meg most!